Kā pareizi lietot hialuronskābes produktus?

Hialuronskābe ādai ir universāla sastāvdaļa, kas piemērota gandrīz ikvienam. Produkti ar hialuronskābi ir pazīstami ar savām mitrinošajām īpašībām, tāpēc tie atrod vietu gandrīz ikviena cilvēka aptieciņā vai plauktā. Ir plašs produktu klāsts, no kuriem izvēlēties, tostarp hialuronskābes krēmus, esences, tonikus vai hialuronskābes serumus. Tomēr ir ļoti svarīgi zināt, kā pareizi lietot hialuronskābes produktus.

Pirmkārt, hialuronskābe jālieto uz mitras sejas ādas, jo tai piemīt spēja ap sevi piesaistīt mitrumu. Tas nozīmē, ka, ja āda ir sausa, hialuronskābes uzklāšana uz šādas ādas var to vēl vairāk izžāvēt. Bieži vien cilvēki ir vīlušies produktos ar šo sastāvdaļu, apgalvojot, ka tie nedarbojas un tikai padara ādu sausāku, tikai vēlāk atklājas, ka pie vainas tomēr bijusi nepareiza produkta lietošana.

Svarīgi ir arī pēc hialuronskābes seruma vai esences lietot sejas krēmu, kas "ieslēgs" mitrumu un nodrošinās ādas mitrināšanu un barošanu.

Vēl viens interesants fakts ir tas, ka, lai gan nosaukumā ir vārds "skābe", šī sastāvdaļa pēc savām īpašībām un efektivitātes pilnīgi atšķiras no citām skābēm, tāpēc nebaidieties to lietot arī dienas laikā!

Ja vēl neesat izmēģinājuši produktus ar šo skābi, piedāvājam populārāko produktu sarakstu mūsu e-veikalā ROSSI.lt:

TOP 3 hialuronskābes serumi:

MIZON Serums Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100

COSRX hialuron serums Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

IT'S SKIN Hyaluronic Acid mitrinošais serums